Dlaczego większość restauracji upada w pierwszym roku?
restauratorzy zazwyczaj potrafią doskonale gotować, neistety w restauracji najważniejszy jest marketing i kontrola kosztów. Możesz oferować najwyższą jakość, ale jeśli nie umiesz tego pokazać gościom lub nie umiesz zarządzać biznesem, TO NIE WYPALI!
Dostajesz:
markę
księgę znaków
podręcznik operacyjny (opis produktów)
To czego nie dostajesz:
pomocy w typowych problemach restauratora: skąd brać wartościowych ludzi do pracy? jak optymalizować koszty? jak zwiększyć ruch?
wsparcia w organizacji dokumentacji dla Sanepidu czy Urzędów (dla spraw takich jak: ogrzewanie, energia, woda, wywóz odpadów ➤ o tym nikt nie mówi, a to bardzo ważne!
know how w zakresie prowadzenia biznesu!
Efekt:
franczyza nie rozwiązuje twojego problemu!
Dlaczego standardowa franczyza nie działa?
Porównanie
Standardowa franczyza
logotyp i marka
gotowe dania
dostęp do bazy zakupowej
receptury dań
VS
Franczyza Oregano
marka i materiały brandingowe
gotowe dania
dostęp do bazy zakupowej
receptury dań
System pracy, w którym nie będziesz potrzebował kucharzy ani barmanów efekt ➤ biznes niezależny od pracowników!
Gotowe narzędzia do kontrolowania kosztów! efekt ➤ już na początku miesiąca wiesz ile zarobisz
Marketing, który nie tylko robi szum, ale zarabia konkretne pieniądze!
Wsparcie księgowe, kadrowe, administracyjne, techniczne ➤ kompleksowa opieka na każdym kroku
Nauczymy cię nie tylko robić najlepszą pizze w mieście, ale przede wszystkim JAK PROWADZIĆ BIZNES Gastro ➤ a to nie lada sztuka!
od pierwszego dnia będziesz wiedział ile i na czym zarobisz
Biznes odporny na pracowników
każdy proces od produkcji, poprzez sprzedaż czy sprzątanie, jest zautomatyzowany - nie musisz się martwić o rotację w zespole!
Spokojna głowa
Biznes to układanie klocków. Każdy który od nas dostaniesz jest dopracowany w 100%
Restauracja nr 1 w mieście
W KAŻDYM MIEŚCIE: powtarzalny system działania który jest gwarancją sukcesu. Dostaniesz ją na piśmie!
Narzędzia do analizy kosztów
wszystkie koszty na wodzy od pierwszego dnia!
Gastro MBA dla Ciebie
przeszkolimy cię od A do Z w myśl zasad Psychologii Sukcesu w Biznesie, zanim otworzysz restaurację, będziesz myślał jak Tygrys Biznesu
Sukces, lub zwrot kosztów
jesteśmy pewni swego, jeśli nie osiągniesz zakładanych efektów, pokrywamy koszty!
Wysokie zyski
zarobisz nawet 50 000zł miesięcznie!, średnio 25 000zł miesięcznie - gwarantujemy to!
To brzmi jak plan?
Zostaw swoje dane i dowiedz się więcej!
subscribe for 15% coupon
Lorem ipsum dolor sit amet, te has.
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaPolityka prywatności